Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 5=

(4)
(4) gijs
Mon, 21 July 2014 11:15:08 +0000
url  email

Leuke site Frans, ik ben blij dat ik hem gevonden heb

(3) Een van uw obers
Thu, 23 August 2012 16:12:40 +0000

Beste Frans, Kunt u Westenwind niet weer overnemen? Het ziet er nu zo saai en georganiseerd uit. Waar is de tijd gebleven dat de echte obers punt en nieuw West liepen zonder zak computers. Terras helemaal vol na een mooie dag strand of braderie en een grote bende. Zo af en toe droom ik er nog over. Vlak voor dat ik wakker word zit ik tot over m´n oren in de zeik. En het aanslaan op de kassa lukt maar niet. Het lijkt alsof ik in de blubber sta want ik kom niet vooruit. Haha, mooie tijd was dat. Zo erg als ik dat mis, mis ik het niet. Het allerbeste.

(2) John
Tue, 3 July 2012 03:50:03 +0000
email

Hi Frans, Ik kom ook uit Egmond en ben ook een nazaat van de familie Beentjes dus jou familie geschiedenis is ook mijn geschiedenis. Ik woon nu in Orlando Florida vlak bij disney en ik ben daar een restaurant begonnen dit terwijl ik altijd een camping en een bloembollen bedrijf heb gehad.Mij vrouw en kinderen zitten nog in Nederland dit omdat wij als gezin in 2007 al naar de USA zijn gegaan maar het eerste bedrijf is door de crisis nooit van de grond gekomen dus wij zijn in 2009 ook terug gekeerd naar Nederland maar mijn probleem was dat ik daar moeite had om nog te aarden en het werk dat ik kon krijgen dat wil je ook niet weten dit terwijl ik 30 jaar ondernemer ben geweest. Nu heb ik een zaken partner gevonden en we kunnen het heel goed samen vinden. Hij heeft ook een restaurant gehad in Belgie Frankrijk en Spanje, en iedere keer als het liep verkocht hij het weer.
Ik heb ook altijd gezegd als ik 50 ben dan stop ik ermee en dan gaan ik wat anders doen maar door familie perikelen is dat 45 geworden. Je hele leven het zelfde dat gaat toch echt niet lukken ja sommige hebben het dan gelijk over een midlife crisis maar ik zie dat toch anders.
Trouwens je ben nog eens bij mij geweest om een hoekje grond te kopen tussen Egmond en Bergen maar dat kon niet vanwege het bestemmings plan. Daarna stond er nog een huis te koop staan aan de kleverlaan maar die was net verkocht toen je ging kijken. Afgelopen vrijdag was ik op zoek naar een bepaald merk voor de handel en ik wist dat het in Egmond moest zitten en toen ben ik jou verhaal tegen gekomen. Het is heel mooi om te lezen ondanks dat het allemaal best wel tegen zat maar geloof mij ik kan ook een boek schrijven je wil niet weten wat ik ook allemaal heb meegemaakt maar ik zeg altijd de ballans wordt pas op het einde opgemaakt. Maar ondertussen is het deze week na de storm debbie weer druk en wordt de cash flow weer beter. Al die regen en storm heeft de laatste maand echt veel geld gekost maar het moet eerst slecht zijn voordat het beter wordt. Ene na regen komt zonneschijn.

Maar eerlijk is eerlijk toen ik jou verhaal zat te lezen moest veelvoudig veel lachen en ik heb kunnen constateren dat je ondanks alles toch met een humor kan brengen.

Groetjes

John(1) Gijs
Mon, 23 May 2011 10:53:43 +0000
url  email

Leuke site Frans, grappige oneliners ook.