Tom Dumoulin is een Nederlandse wegwielrenner die vooral bekend staat als tijdritspecialist en klassementsrenner. Dumoulin won in 2017 twee meerdaagse wedstrijden op WorldTour-niveau, te weten de Giro en de BinckBank Tour en hij werd in 2017 twee keer wereldkampioen, in de ploegentijdrit en in de individuele tijdrit.

Willem van Est was een Nederlands wielrenner die als eerste Nederlander in de Tour de gele trui droeg als leider van het algemeen klassement en de Ronde van Vlaanderen won. Bijnamen van Wim van Est waren: “De Locomotief”, “IJzeren Willem”, “de Knoest” en “de Beul van het Heike”.

 

Joop Zoetemelk.  Wielrennen.Hendrik Gerardus Joseph Zoetemelk is een Nederlands oud-wielrenner, die geldt als een van de beste Nederlandse ronderenners ooit. Hij won in 1979 de Ronde van Spanje, in 1980 de Ronde van Frankrijk en werd in 1985 wereldkampioen op de sportief gezien hoge leeftijd van 38 jaar.

Marianne Vos is een Nederlands baanwielrenster, veldrijdster en wegwielrenster. Ze werd in deze disciplines onder meer twee keer olympisch kampioene, dertien keer wereldkampioene, drie keer Europees kampioene en zestien keer Nederlands kampioene.

Hendrik Gerardus Joseph Zoetemelk is een Nederlands oud-wielrenner, die geldt als een van de beste Nederlandse ronderenners ooit. Hij won in 1979 de Ronde van Spanje, in 1980 de Ronde van Frankrijk en werd in 1985 wereldkampioen op de sportief gezien hoge leeftijd van 38 jaar.

Johannes Adrianus Janssen is een Nederlands voormalig beroepswielrenner. Hij was als zodanig actief van 1962 tot 1973. In zijn loopbaan won hij onder meer de Ronde van Frankrijk, Ronde van Spanje en het wereldkampioenschap. Hij gold als de beste Nederlandse beroepswielrenner in 1968 en 1969.

Toys shop, Lingerie, Vibrator of dildo kopen? Speeltjes voor zowel dames als heren.